Debora Zangeres-pianiste

 

Zang & Piano

 

Uit het gastenboek: "Lieve zangeres Debora, onze mooiste dag van ons leven, heb jij echt compleet gemaakt.. Dankjewel bijzonder mens met een prachtige stem!"..(Joyce&Alex)

 

mijn muziek

Sfeervolle ambiance bij recepties en diners

Zangeres Debora begeleidt zichzelf, in elegante cocktail of avondjurk, op de piano of vleugel. Een zeer romantische stemming.

Debora is een met 'Best Talented Songwriter' Award bekroonde zangeres met een heldere soulvolle stem. Zij geeft haar eigen unieke vertolking van de prachtigste pop, Jazz, R&B, Easy- Listening en liefdes- liedjes. In zowel Engels- als Nederlandstalig.

Heeft u een diner of borrel, maar u wenst toch ook wat ‘live’ muziek tijdens uw gelegenheid? Debora heeft al menig diner, receptie, bedrijfsborrel op haar elegante wijze van sfeer verhogende muziek verzorgd met haar zang en piano-spel.

Huwelijksceremonie nog persoonlijker...

De afgelopen jaren heeft Debora zich ontwikkeld tot een specialist in het zingen tijdens huwelijksceremonies en kerkelijk trouwen. Meer daarover op de ‘huwelijksceremonie’ pagina.

‘Bruid & Bruidegom’ Magazine

In Bruids-magazine ‘Bruid & Bruidegom’ is met een interview en foto een hele pagina aan Debora toegewijd. Lees het hele interview op de FOTO pagina. Tevens heeft het RTL programma ‘Bouwval Gezocht’ een aflevering aan Debora en de verbouwing van haar huis besteed. (2011, Aflevering 1, Voorburg, Ron en Debora). In het programma ziet u Debora ook optreden en werken als songwriter in haar studio.

Duo & Trio

Haal extra gezelligheid in huis met Debora als duo of trio

Duo of trio kan geheel naar uw wens en smaak afgestemd worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de combinatie: Hull & Krone

Samen met cajoniste Femke Krone komt Debora als duo ‘Hull & Krone’. Een gezellige en elegante dames duo.

Duo, trio and more..

Saxofoon, gitaar of misschien een contrabas erbij? Contact Debora, geheel vrijblijvend, voor de verschillende mogelijkheden.

Succes met de voorbereidingen van uw feest.!